Finn riktig mobiltelefon

Finn riktig mobiltelefon

Amobil.no lanserer nå den nye tjenesten Mobilsøket, som hjelper deg å finne den mobiltelefonen som passer best for akkurat deg.
Det blir stadig vanskeligere å velge mobiltelefon. Utvalget av telefoner har aldri vært så stort som det er nå, og kun Nokia alene tilbyr over 40 forskjellige modeller man kan velge mellom. I tillegg har telefonene fått stadig flere funksjoner man må kjenne og ta stilling til.

For å vise kundene hvilke mobiltelefoner som svarer best til behovene deres lanserer nå nettmagasinet amobil.no en ny tjeneste kalt Mobilsøket. Denne skal gjøre det lettere å finne akkurat den telefonen som passer best til dine behov, skriver selskapet i en pressemelding.

Man oppgir til tjenesten hvilke kriterier ved telefonen man er mest opptatt av, hvilke funksjoner man ønsker og hvor mye man er villig til å betale. Søket forteller deg hvilke modeller du har å velge mellom og hvilke av disse som passer best for akkurat deg.

- Ved hjelp av Mobilsøket slipper man å vade gjennom spesifikasjoner og prislister for å finne den rette telefonen. Søket tar hensyn til hva du trenger, og forteller deg hvilke modeller som passer best for akkurat deg og dine behov, sier ansvarlig redaktør for amobil.no, Øystein W. Høie.

Den forenklede versjonen av Mobilsøket finnes her:

http://www.amobil.no/mobilsok_enkelt.php