Fiorinas feminine finesser

Fiorinas feminine finesser

LAS VEGAS: Heller ikke HPs toppsjef Carly Fiorina lanserte noen store nyheter under sin tale på Consumer Electronics Show. Men noe nytt var det.
LAS VEGAS: Mest oppmerksomhet fikk Harajuku Lovers Camera; det nye kameraet som popstjernen Gwen Stefani har vært med å designe. Det hvite kameraet med lyseblå front er utstyrt med diskrete små hjerter, og ble til salens begeistring benyttet til å forevige de to stjernene.

For Fiorina er en respektert stjerne i bransjen. Og hun talte til fansen da hun hevdet at den digitale revolusjonen nå handler om å gi brukerne teknologier og produkter som er rimelige og enkle å bruke til å dele livene sine med andre.

Spesielt mer konkret ble det ikke. Hun lovte å lansere nyheter i april om en plattform HP har utviklet for å hjelpe innholdsleverandører, les filmbransjen og tv-selskapene, til å overføre innhold fra arkivene sine til digitalt format. Hun fortalte også at HP jobber med IPTV, internett-tv, uten å oppgi særlig mer enn at HP vil lage sine egne tv-apparater.

Det ble mer om design da sangerinnen Vanessa Carlton viste HPs Ipod musikkspiller med avtagbare "tatoveringer". HPs Printable Tatoos er tynn film som kan skrives på med blekkskriver og brettes rundt Ipoden. Foruten at det ser fint ut, er trekket vannavstøtende og gjør enheten mer slitesterk.