Fire nye bærbare fra Lenovo

Fire nye bærbare fra Lenovo

Lenovo har snekret sammen fire nye bærbare maskiner som skal friste smb-folket.

Med sine nye mattlakkerte ThinkPad Edge-maskiner beveger Lenovo seg enda lengre vekk fra den klassiske svarte designen selskapet tradisjonelt er kjent for.

Etter at Lenovo overtok IBMs bærbare pc-er i 2005 har selskapet lansert flere modeller som har forlatt det originale designet som i sin tid var utviklet ved Alessi.

Intel, 4G og HD-video

Modellene ThinkPad Edge E220s og E420s er utviklet spesielt for små og mellomstore bedrifter (smb) og er basert på integrert grafikk basert og andre generasjon Intel Core i3-, i5- eller i7- prosessorer. Maskinene er også utstyrt med flere trådløse oppkoblingsteknologier, inkludert 4G/Wimax, Dolby hjemmekino og HD-videkonferanse med kamera.

Skjermstørrelsene er på 12,5 og 14 tommer, mens vekten oppgis til 1,6 kilo. Tykkelsen på maskinen er om lag 2,5 centimeter.

ThinkPad Ege E220s og E420s er på markedet i april, og koster fra om hhv. rundt 5500 kroner og 4500 kroner eksklusiv mva. ThinkPad Edge E 420 og E520 er på markedet i april, den siste også i Vest Europa. Prisene her vil bli om lag 3600 kroner eks. mva.