Fire på rappen fra Creative

Fire på rappen fra Creative

Creative lanserer i dag en helt ny linje webkameraer.

Creative lanserer i dag en helt ny linje Webkameraer, som er designet for å tilfredstille den økende etterspørselen etter videokonferanser og andre internettapplikasjoner som krever høykvalitets video, melder selskapet i en pressemelding.

Den nye produktrekken består av WebCam Live! Pro, WebCam Live! og WebCam Instant. WebCam Live! Pro har høyhastighets USB 2.0 forbindelse som sikrer smertefrie opptak av høyoppløselig video. Den avanserte VGA-oppløsningen og CMOS sensoren sikrer bra videokvalitet, og med klare og detaljerte bilder er den perfekt for bredbåndsinternettapplikasjoner som instant messaging og videokonferanser.

WebCam Live! modellen er en løsning for den som krever video og stillbilder i 640x480 oppløsning til instant messaging. Modellen har også en separat mikrofon som sikrer høy lydgjengivelse. WebCam Live! Ultra har CCD-linse og stillbilde på 1,3 Megapixler, og er for øvrig lik Pro-modellen. Instant-modellen er den enkle varianten, for raskt å kunne legge til video og bilder til e-post.

Med 352x288 oppløsning på video og opp til VGA-oppløsning på bilder har man det man trenger for rask og enkel bruk. Kameraet er myntet på førstegangsbrukere.

Stativet til alle modellene gjør det mulig å feste på en bærbar maskin, på bordet eller oppå en vanlig skjerm. Den nye linjen med webkameraer kommer med Creatives egen WebCam Center programvare, som gir brukerne en pakke med nyttige verktøy som bevegelsesdetektor, fjernovervåkning, time-lapse video capture og Smart Face Tracking, som følger brukernes bevegelser under en live seanse.