Fjernstyrer konferanser

Fjernstyrer konferanser

Polycom har lansert en fjernkontroll med berøringsskjerm for styring og kontroll av videokonferanser.

Polycom Touch Control har syv tommer fargeskjerm med funksjoner som oppringing av møtedeltakere, adressebøker og styring av innstillinger i tillegg til at enheten integrerer funksjonalitet med annet utstyr og applikasjoner.

Skjermen har en innebygd USB-port slik at brukerne enkelt kan dele datainformasjon med andre møtedeltakere - tekst, lyd, bilder og film. Brukere uten lokal nettverkstilgang kan også dele informasjon.

-- Vi har alltid lagt stor vekt på å forenkle videokonferansen og bedre brukeropplevelsen. Vår nye fjernkontroll er et langt steg på veien mot et enklere system. Gjennom et intuitivt grensesnitt behersker også førstegangsbrukere enkelt alle funksjoner, sier kanalsjef Flemming Graversen i Polycom i Nord-Europa.

Polycom Touch Control integrerer også funksjonalitet med applikasjoner i Polycom Open Collaboration Network, blant annet adgang til Polycom Conference for Outlook med felles kalender for bestilling av egne konferanserom og møteinnbydelser.

Utover enkle brukergrensesnitt, har fjernkontrollen også avansert funksjonalitet for IT-administrator, som innstilling av systemene direkte fra skjermen. I senere oppgraderinger vil flere Polycom-løsninger integreres i kontrollen. Polycom Touch Control kan administreres sentralt av administrator via Polycom Converged Management Application (CMA).

Polycom Touch Control er tilgjengelig fra fjerde kvartal 2010.

Mer informasjon om Polycom Touch Control, se www.polycom.com/touchcontrol.