Flere mediekontrakter

Flere mediekontrakter

Basefarm har inngått nye kontrakter med henholdsvis VG Multimedia og Magenta News om drifting av applikasjons- og serverdriftstjenester.
De to kontraktene har en verdi på omlag fire millioner kroner . VG Nett er i dag Norges mest besøkte nettsted med nær 3,6 millioner brukere/lesere i måneden.

Magenta News AS spesialiserer seg på medieovervåkning for bedrifter, organisasjoner og det offentlige. Mer enn 4.000 nyhetskilder i 20 land overvåkes kontinuerlig. Magenta News internasjonale virksomhet som foreløpig teller kontorer i London, Manchester, Canterbury, Stockholm, Gøteborg, og Hamburg baseres på den tekniske løsningen driftet av Basefarm i Oslo.

-- VG Multimedia valgte Basefarm som driftsleverandør av sitt annonsesystem etter en nøye gjennomgang av ulike aktører i markedet for internett driftstjenester. Drifting av annonsesidene til VG Nett er vår viktigste inntektskilde og vi stilte derfor store krav når vi valgte samarbeidspartner innenfor dette området, sier Anders Berg i VG Multimedia, ifølge pressemelding fra Basefarm.

-- Vi tegnet avtale med Basefarm som hovedleverandør av driftstjenester fordi selskapet har en betydelig spesialkompetanse innenfor drift av forretningskritiske tjenester, og fordi vi har vært fornøyd med vårt tidligere samarbeid, sier daglig leder Gard Arneson Haugen i Magenta News.

Basefarm har spesialisert seg på leveranse av driftstjenester til virksomheter som benytter internett som en vesentlig kommunikasjonskanal.