To fluer i en smekk fra SAP

SAP og Kameleon Systemer lanserer et integrert erp- og produksjonssystem.

SAP Norge og Kameleon Systemer lanserer på Næringslivsmessen denne uken et integrert system som kobler forretningsstyring og produksjonsstyring sammen til én prosess.

Løsningen består av en tett integrering av erp-systemet SAP Business One med Kameleon Systemers programvaremodul for produserende industri, skriver selskapene i en pressemelding.
 
Integrasjonen med Kameleon Systemers produksjonsstyringsmodul betyr at bedrifter nå kan styre vareproduksjon direkte fra samme system. Produksjonsparametere kan settes rett i ERP-systemet, samtidig som produksjonen kontrolleres og styres i detalj helt frem til merking og distribusjon.

Råvarer kan spores helt ut i sluttproduktet, og den ferdige produksjonen oppdateres direkte i SAP Business One for fakturering.

Diplom-Is
 
Produksjonsstyringssystemet fra Kameleon Systemer er allerede godt utprøvd i det norske markedet og er i drift hos blant annet Diplom-Is. Den tette integrasjonen med SAP Business One er imidlertid ny:
 
- Vi venter at integrasjonen av SAP Business One og Kameleon Systemers produksjonsstyringssystem vil forenkle prosessene til alle serieproduserende bedrifter betydelig. Særlig næringsmiddelindustrien vil med denne løsningen ha et stort potensial til å forenkle prosesser og bli mer effektive, sier Ingemar Goksøyr, salgsdirektør for SME Sales hos SAP Norge. 
  
Løsningen demonstreres under Næringsmiddel messen på Lillestrøm den 14. - 17. februar.