Ny Key Account Manager

FRA REKLAME: Hanne Siri Drege kommer fra reklamebransjen, og har tidligere vært senior prosjektleder i Mediateam i Oslo. Nå får hun ansvaret for salg i Canon Norges innen Display Graphics Art. (Pressefoto: Creative Commons/ Canon Norge)

Ny salgsleder i Canon Norge

Hanne Siri Drege er ansatt som Key Account Manager innen Display Graphics Art.

Canon Norge har ansatt Hanne Siri Drege i stillingen som Key Account Manager innen Display Graphics Art. Stillingen er sentral i Wide Format Group, et fagteam som jobber mot B2B kunder, i Canon Norge. Drege kommer fra stillingen som senior prosjektleder i Mediateam i Oslo.

Storformatmarkedet

Drege skal drive salg rettet mot det grafiske storformatmarkedet. Dette innebærer presentasjonsgrafikk, utsmykning, foto i utvidet forstand, utskrift rettet mot industrielle applikasjoner med mer.

– Etter mange år i reklamebransjen, gleder jeg meg til å bruke min bransjekunnskap og erfaring innen profil- og salgsutløsende kommunikasjon til å være med og styrke Canons posisjon i dette spennende og raskt voksende markedet. At Canon i tillegg er en av Norges beste arbeidsplasser, med flust av flinke folk, gjør det enda mer spennende, sier Drege.

– Det er en stor glede å få Hanne med på laget og vi ser frem til å skape resultater innen det grafiske storformatsmarkedet i Norge, avslutter Anton Strand, Channel Director for Production Printing Group i Canon Norge.