Ny partneransvarlig i NTT Com

PARTNERANSVARLIG: Martin Ellevolds tittel blir Business Unit Technology Manager (Foto: iStock)

Ny partneransvarlig i NTT Com

Martin Ellevold skal være sentral i sikkerhets-selskapets nordiske satsning på hardwarebaserte sikkerhetsløsninger.

Martin Ellevold er ansatt som partneransvarlig i NTT Com Security (tidligere Secode). Selskapet leverer avanserte sikkerhetsløsninger både i form av fysiske installasjoner og driftede sikkerhetstjenester. 

I sin nye rolle skal Martin Ellevold jobbe tett opp mot selskapets partnere, primært maskinvareleverandører, for å bygge den største og mest kvalitetstunge bredden av sikkerhetsløsninger i Norden. 

Ellevold kommer fra Arrow ECS hvor  han hadde ansvar for Palo Alto Networks teknologi mot selskapets forhandlere. Før dette var han salgsansvarlig i Netsecurity og selger i Opensystems Technologies. Karrieren startet i HP, hvor han først var kundeansvarlig mot partnermarkedet og gikk gradene via løsningssalg mot egen portefølje, til produktsjef innen print til salgsansvar for lagring og sikkerhetskopieringsløsninger på tvers av Norden og Baltikum. Han er utdannet innen økonomi og ledelse ved Griffith University i Australia.

Ellevolds nye formelle tittel er Business Unit Technology Manager.

- Vi skal befeste vår posisjon som den mest kompetente aktøren i markedet ved å samarbeide enda tettere med de fremste og mest avanserte produsentene. Sammen skal vi bygge løsninger, systemer og komponenter som gir den beste sikkerheten som er å oppdrive, sier Ellevold i en pressemelding. 

Les om:

Folk i farta