Fortsatt tap for Data Respons

Fortsatt tap for Data Respons

Ny omsetningsrekord for Kenneth Ragnvaldsen, men likevel ikke nok til å unngå et nytt tap.

Data Respons melder om 189,1 millioner kroner i samlede driftsinntekter i tredje kvartal, tilsvarende en vekst på 23 prosent i forhold til samme periode ett år tidligere.

- Data Respons fortsatte den gode veksten i tredje kvartal. En solid markedsposisjon og en god utvikling i selskapets forretningsområder på tvers av konsernet forklarer den positive utviklingen, sier administrerende direktør Kenneth Ragnvaldsen i en presseuttalelse.

Ordreinngangen var 153 millioner kroner i perioden.

Rekordomsetning

I den norske delen av virksomheten har den sterke utviklingen fortsatt i kvartalet, og bidro ved siden av Sverige til ny rekordomsetning for konsernet.

- Vår norske virksomhet setter standarden for hva vi forventer oss av selskapets internasjonale satsning. Spesielt har vi fokus på å få ut potensialet i det svenske markedet, som er anslått å være fem ganger så stort som det norske, sier Ragnvaldsen.

Bedret drift....

Konsernet satt igjen med et ordinært driftsresultat på 1,69 millioner kroner i perioden, mot fjorårets tilnærmede nullresultat. Det driftsmessige løftet fra fjorårets marginale 58.000 kroner skyldes i hovedsak omsetningsveksten selskapet kan vise til i perioden.

..men fortsatt røde tall

Beveger vi oss lenger ned i regnskapet, ser vi at finanskostnader og skatter tvinger konsernets bunnlinje ned i rødt territorium. Periodens nettoresultat viser et tap på 156 millioner kroner, kuttet ned fra fjorårets underskudd på 541 millioner kroner.