Fosli går av som SAP-sjef

Fosli går av som SAP-sjef

Nåværende viseadministrerende direktør Øystein Jåtog-Rød overtar etter Bjørn Fosli. Fosli forlater selskapet til fordel for konsulentselskapet Axia, hvor han også tidligere har jobbet.
- Det ligger ingen dramatikk i min avgang fra SAP, sier administrerende direktør Bjørn Fosli.

Han har vært SAP-sjef i Norge i cirka ett år.

- Jeg har besluttet å forlate SAP ganske enkelt fordi jeg ønsker å kunne styre min egen tid selv. Året i SAP har vært en spennende tid, og SAP Norge har opplevd en sunn vekst i denne perioden, tilføyer Fosli.

Bjørn Fosli har jobbet innen salg og markedsføring både i Baan og Intentia. Han har tidligere vært administrerende direktør i Axia Applications AS, og går nå tilbake til denne stillingen.

Øystein Jåtog-Rød har erfaring innen salg og ledelse. Før Jåtog-Rød begynte i SAP var han direktør i konsulentselskapet PricewaterhouseCoopers. Jåtog-Rød begynte som salgsdirektør i SAP i 2001.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på den utfordrende jobben det er å føre SAP Norge videre etter Bjørn Fosli. Under Foslis ledelse har vi opplevd solid vekst og vunnet mange nye spennende kunder. Han har gjort en fremragende jobb, og det er med en stor porsjon ydmykhet jeg overtar hans plass, sier Jåtog-Rød.