FotoStation for helsesektoren

FotoStation for helsesektoren

FotoStation Pro Clinical Edition er designet spesielt for profesjonell bruk av bilder i helsesektoren.

FotoStation er et bildearkiv-system fra det norske selskapet Fotoware. Nå har selskapet lansert FotoStation Pro Clinical Edition, som er skreddersydd for helsesektoren.

Grensesnittet gir muligheter for spesialtilpasninger. For å kategorisere bildene på en standardisert måte kan man integrere ICD-10 (Internasjonal klassifisering av sykdommer) og MeSH (Medical Subject Headings) i sin arbeidsflyt med bildene, skriver selskapet i en pressmelding.

- Digitale bilder har blitt et viktig verktøy i helsesektoren. FotoWare bidrar til at bildebruken blir mer effektiv ved å koble digitale bilder til pasientdata.Vi har brukt noen år med undersøkelser i helsesektoren, og er nå klare til å lansere FotoStation Pro Clinical Edition”, sier Ole Christian Frening, adm. dir. i FotoWare.

Bedre for pasientene

- Bilder og pasientdata som tidligere brukte opptil flere uker på å distribueres til riktige kontorer kan nå overføres digitalt umiddelbart. Brukere kan også bruke systemet som et medisinsk bibliotek for å utvikle sin kompetanse innenfor skadeområder. Foruten en økt effektivitet i vår bildeflyt erfarer vi også at vi forbedrer tjenestene vi tilbyr våre pasienter, sier Simon L. B. Dove, sjef for medisinske fotografier og illustrasjoner på Norfolk & Norwich University Hospital i Storbritannia.

Ved å kombinere FotoStation Pro Clinical Edition med FotoWares modulære løsninger for arbeidsflyt og arkivering vil man få et svært effektivt og kostnadsbesparende system.

FotoStation har solgt mer enn 2,5 millioner lisenser på verdensbasis.