14 000 på Elektrofil

14 000 på Elektrofil

Expert-messen fikk 14 000 besøkere. De omsatt elektroprodukter for 17 millioner kroner.

For fjerde år på rad ble det ny omsetningsrekord under helgens Elektrofilmesse i Oslo Spektrum. Messen som arrangeres av elektrokjeden Expert.

Totalt ble det omsatt elektroprodukter for ca 17 millioner kroner, tilsvarende rundt 1200 kroner for hver av de 14 000 besøkende. Et av de store trekkplastrene i år var Sony PlayStation 3 som hadde Europalansering på fredag, altså dagen før messen åpnet. Av andre nyheter som ble presentert på messen kan vi blant annet nevne en 102 tommes flat-tv fra Samsung.Nokias nye mobiltelefon N95 med GPS-basert navigasjon, digitalkamera fra Sony med full HD 1080-utgang for fremvisning av stillbider på HD TV.

- Folk ønsker å sette seg godt inn i nyhetene på markedet før de avgjør hva de skal kjøpe. Samtidig ser vi at norske forbrukere er mer opptatt av design og kvalitet enn noensinne. Den enorme interessen for Elektrofilmessen inspirerer oss til å bli enda bedre eksperter på det vi driver med, sier sier administrerende direktør Steinar Rorgemoen i Expert Norge i en pressemelding...

Mange nyheter og gode tilbud resulterte i stor omsetning av mobiltelefoner, flatskjermer, spill og filmer, kjøkkenmaskiner og kamera. For eksempel ble det solgt over 600 flatskjermer, over 1500 spill og ca 2000 mobiltelefoner i løpet av elektrofilmessen

Opplæring av ansatte

Elektrofilmessen er ikke bare en publikumsmesse. Samtidig er messen en av Norges største opplæringsmesser innen detaljhandel. Mer enn 1500 butikkansatte fra Expert har over fire dager fått opplæring av leverandørene i nye produkter innen alt fra hvitevarer og kjøkkemaskiner til digitalkamera og mobiltelefoner.

Både for ansatte og kunder er denne messen premiere på vareutvalget som blir tilgjengelig i Expertbutikkene i løpet av 2007.

Foto/video