Adobe lanserer CS5

Adobe lanserer CS5

Adobe vil lansere Creative Suite 5 den 12. april.

Nå har Adobe kunngjort datoen for sin neste gigant-lansering. Creative Suite versjon 5 vil bli lansert 12. april, opplyser pr-ansvarlig for Adobe i Norden, Susanne Persson, til PC World Norge.

Creative Suite er betegnelsen på en håndfull sammensatte programpakker med Adobes kjerneprogrammer overfor de kreative brukermiljøene, som Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Premiere Pro, After Effects, Flash, Fireworks og en rekke mindre spesial- og verktøyprogrammer.

Globalt lanseringsparty

Adobe inviterer til et globalt lanseringsparty på Adobe TV mandag 12. april klokka 17. Her blir det presentert en masse informasjon om de nye programmene. Du kan melde deg på her .

Mange av programmene kan også fås kjøpt enkeltvis, som for eksempel Adobe Photoshop CS4 – eller snart Photoshop CS5 – men de fleste foretrekker å kjøpe en samlepakke som passer til ens egen bruksbehov, for eksempel Adobe Creative Suite 4 Design Premium for dem som jobber med publisering på web og papir, med bildebehandling og med andre designoppgaver.

Den forrige versjonen, CS4, ble lansert i september 2008, så Adobe fortsetter med sin lanseringssyklus på fra halvannet til to år mellom hver av de store lanseringene av disse programmene.

Vi vil ha mye informasjon om den neste CS-generasjonen på disse nettsidene 12. april og dagene etterpå.

Les om:

Foto/video