Adobe med iPad-apper for Photoshop

Adobe med iPad-apper for Photoshop

Tre berørings-apper for oppdatert Photoshop CS5.

Adobe kobler Photoshop CS5 med iPad via tre nye applikasjoner.

Det er ikke alle som tar seg råd til Wacoms Cintiq-berøringssensitive tegneskjermer, men med Adobes nye forsøk på å bli venner med Apple igjen, ser vi at fingermaling ikke bare hører hjemme i barnehagen .

Adobe lanserte nettopp en oppdatering til Photoshop CS5 som tar programmet over til trinn 12.0.4. Dermed har programmet fått støtte for Adobes iPad-apper som ble lansert for en stund siden.

Dette er begynnelsen på en liten programpakke som i første omgang inkluderer tre apper: Adobe Nav, Adobe Color Lava og Adobe Eazel.

Med Adobe Eazel kan du male med fingrene på iPad-skjermen og sende "kunstverket" ditt over til Photoshop CS5 under den forutsetning at du har en nettverksforbindelse mellom datamaskinen og din iPad.

Med Adobe Nav kan du se på Photoshop-dokumenter på din iPad og også tilpasse verktøypalettene fra brettet. iPad-en kan også brukes til å fjernstyre Photoshop.

Og med Adobe Color Lava kan du blande farger og lage swatches for Photoshop på Apples berøringssensitive tavle. Snart vil du lure på hvordan du tidligere klarte deg uten.

Du kan lese mer om Adobe Nav for Photoshop CS5 her, om Color Lava for Photoshop CS5 her, og om Adobe Eazel for Photoshop CS5 her.

Via Adobe.

Foto/video