Amazon lover Kindle til Mac

Amazon lover Kindle til Mac

Amazon lanserer Kindle-program til Windows, men lover at Mac-folket ikke er glemt.

Amerikanere har lenge kunnet kjøpe Amazons populære e-bokleser Kindle. Nylig ble e-bokleseren også gjort tilgjengelig for nordmenn, og i neste måned kommer også et eget Kindle program til pc-en.

Gratisprogrammet, som slippes i november, vil gjøre det mulig for pc-brukere å laste ned og lese e-bøker fra Amazons nettbutikk, uten å måtte kjøpe selve e-bokleseren.

Har du en Kindle, vil du kunne synkronisere den med pc-programmet, slik at du kan lese en e-bok på Kindle-leseren og fortsette på pc-en uten å miste sideplasseringen.

I første omgang er det kun Windows-brukere som vil kunne ta glede av Kindle-programmet, men Amazon har bekreftet at selskapet også vil komme med en versjon av Kindle til Mac.

Amazon har ikke spesifisert når Mac-versjonen vil bli gjort tilgjengelig. Windows-versjonen kan lastes ned fra Amazons nettsider fra og med november.

Det finnes over 350 000 e-bøker tilgjengelig på Amazon.com. For norske brukere koster en bok vanligvis 11,99 dollar, cirka 70 norske kroner.

Apples beryktede iTablet (tavle-mac) vil trolig være en konkurrent til Amazons Kindle - dersom den noensinne blir lansert.

Foto/video