Apple TV kan få HBO i år

Apple TV kan få HBO i år

Få serier som Girls, Game of Thrones og True Blood på tv-en via Apples tv-boks.

Apple skal være i samtaler med å få HBOs strømmetjeneste Go til Apple TV, melder Bloomberg.

HBO Go er en såkalt on-demand-tjeneste som lar HBO-abonnenter se innhold på pc-er, mobiler, nettbrett, spillkonsoller og andre plattformer. Her til lands tilbys dette gjennom HBO Nordic.

I USA fungerer strømmetjenesten imidlertid noe annerledes, da det kreves et abonnement på tv-kanalen via tv-leverandøren for å bruke den. I Norge får man bare den nettbaserte varianten.

Dersom avtalen mellom Apple og HBO går i boks, vil tv-kanalens innhold bli tilgjengelig innen midten av 2013, ifølge kildene til Bloomberg. Det skal være snakk om visning av 600 timer av tv-serier og filmer. Om avtalen mellom vil gjelde det norske markedet er uvisst.

Apple TV-oppdatering på gang

Det har i flere år gått rykter om at Apple kommer til å slippe et eget tv-apparat, men foreløpig ser det ut til at Apple TV-boksen er eneste satsingsområdet. Mye tyder dessuten på at en oppdatert versjon av Apple TV er på vei. Denne uken ble det nemlig oppdaget at Apple hadde sendt inn en søknad for en ny modell til amerikanske Federal Communications Commission (FCC).

En oppdatert prosessor og ny antenneteknologi skal være blant nyhetene i den kommende tv-boksen, ifølge Cnet. Ingen store nyheter, med andre ord.

Foto/video