- Apples tv vil komme i tre størrelser

- Apples tv vil komme i tre størrelser

Ryktene om Apples angivelige tv-apparat blir stadig mer konkrete.

Siden Steve Jobs' død har ryktene om en tv fra Apple skutt i været. I Walter Isaacsons biografi sa den tidligere Apple-sjefen nemlig at han "endelig hadde løst problemet med tv".

Tv-ryktene har riktignok svirret lenge før det, men de siste par ukene har det kommet mer konkrete rykter hva gjelder både produksjon og lanseringsdato.

Sist ut er australske Smarthouse, som siterer anonyme kilder i Japan på at Apples tv-apparat kommer til å bli lansert neste år og vil komme i tre skjermstørrelser fra 32-tommer til 55-tommer.

Siri-styring?

Ifølge de japanske kildene vil Apple-tv-en komme med en ny prosessor - den samme som er ventet i iPad 3 - og ny programvare som kommer med støtte for Siri, den digitale assistenten som ble lansert med iPhone 4S.

Smarthouse skriver også at det skal være et japansk selskap som står bak produksjonen, noe som stemmer med tidligere rykter om et samarbeid mellom Apple og Sharp, skriver Macworld Sverige.

Den kjente Piper Jaffray-analytikeren Gene Munster sa nylig at han trodde Apple vil lansere en ny tv kalt iTV innen slutten av neste år eller 2013, ifølge Mashable.

Les om:

Foto/video