Bærbar subwoofer for bærbar Mac

Bærbar subwoofer for bærbar Mac

TwelveSouth lanserer BassJump 2.

For to år siden skrev vi om førstegenerasjons BassJump - en bærbar subwoofer til Mac.

Nå er BassJump oppdatert, og også eiere av den eldre modellen kan se frem til forbedringer.

Et kjennetegn for de aller fleste Apple-produktene er god lyd. Nylig avdøde Steve Jobs var selv en stor musikk-elsker, og insisterte på gode høyttalere i produktene sine.

Men det er en opplagt naturlig begrensning i hvor mye trøkk man kan få ut av en bærbar Apple-maskin, og da spesielt den spinkle MacBook Air.

TwelveSouth produserer en bærbar subwoofer som har klare design-trekk fra Apples produktspekter som for eksempel første-utgaven av Mac mini. Med sitt ytre i aluminium passer den fint ved siden av både bærbare og skrivebords-modeller.

Det lille bass-elementet BassJump kobles til en Mac via en usb-ledning, og får også strøm på denne måten. BassJump kan også kobles til eksterne usb-høyttalere samt Apple Cinema/Thunderbolt Display-skjermer.

Dette betyr at høyttaler-elementene i Mac-en - eller skjermen - kan fungere som diskant-elementer, mens BassJump leverer de dype frekvensene.

Seneste utgave leverer 8dB mer volum enn forgjengeren, og har et 77mm høyttaler-element. I tillegg er det gjort en rekke forbedringer i den proprietære programvaren som styrer lyden. Denne oppdateringen kommer også eiere av den tidligere modellen til gode.

Spesifikasjoner

Fysiske dimensjoner er 127 x 127 x 57mm, og vekten er 640 gram. Usb-ledning og praktisk bærevæske medfølger.

BassJump 2 koster 70 dollar (cirka 390 kroner) pluss frakt og norske avgifter. Du kan lese mer om - samt bestille - BassJump 2 her .

Du kan se en produktdemonstrasjon nedenfor.

Foto/video