Barnesykdommene ryddet unna i FotoWare

Barnesykdommene ryddet unna i FotoWare

24. mai lanseres serviceoppdatering 2 til norske FotoWare 7.0.

- I og med SR2 av FotoWare 7.0 må det antas at de fleste barnesykdommene i den nye versjonen er ryddet unna, heter i en pressemelding fra PressIT, en av FotoWares større forhandlere.

LES OGSÅ:

FotoWare 7.0 er endelig klar

Serviceoppdateringen inneholder flere endringer og forbedringer av versjon 7.0 slik den er kjent fra den opprinnelige lanseringen i november i fjor.

Norsk programvaresuksess

Oslo-firmaet FotoWare utvikler programvare for gjenfinning og arbeidsflyt knyttet til bilder og annen visuell informasjon. Firmaet har lang fartstid. Det ble etablert i 1994 og har hovedsakelig hatt aviser og magasiner som kunder, men har i de siste årene også fått et solid fotfeste i andre slags bedrifter og ikke minst på offentlig sektor.

LES OGSÅ:

FotoWare oppgraderer

Serviceoppdateringen SR2 byr blant annet på betydelige forbedringer og endringer i administrasjonskonsollet for å sikre mer stabilitet og bedre ytelse. Administreringen av flere programmer på samme server er også forbedret gjennom blant annet felles servicekonto for alle programmene.

Alle FotoWare-programmene, med unntak av Color Factory, er nå fullt ut integrert i det nye administrasjonsverktøyet, heter det.

Mange feilrettinger

Det er i tillegg til nye funksjoner også gjort en lang rekke feilrettinger. Spesielt gjelder dette i FotoWeb 7.0, fremgår det av pressemeldingen.

1. juni inviterer FotoWare til seminar i Oslo om nyhetene i den nye versjonen. Der blir også det nye programmet Connect presentert. Dette er arvtageren til Distribution Manager. Det blir også en gjennomgang av mulighetene til web-basert arkivering med FotoWeb.

LES OGSÅ: Bildeorganisering

I tillegg blir det en sesjon med erfaringer fra den største installasjonen av FotoWare-programvare i Norge: ukebladforlaget Hjemmet Mortensen.

Mer informasjon hos www.pressit.no og www.fotoware.no .

Les om:

Foto/video