Bedre Flash for Atom-pc-er

Bedre Flash for Atom-pc-er

Adobe har lansert ny Flash-versjon med bedre støtte for pc-er med Intels nye Atom-plattform.

Websider med mye Flash eller Flash-basert video har for mange vært et problem med minibærbare. For de som nå satser på en mini-bærbar med Intels nye Pine Trail-plattform kan det nå imidlertid bli noe bedre.

Adobe Flash 10.1 beta 3 gir støtte for grafikkprosessoren som benyttes i de fleste bærbare med Pine Trail-plattformen - Intels GMA 500. I tillegg gis det støtte for Broadcoms Crystal HD-akseleratorbrikke som enkelte aktører har benyttet seg av for at slike minibærbare skal kunne spille av HD-video.

LES OGSÅ: Mye nytt fra Intel

Vi har ikke fått testet løsningen, men i hvert fall for Flash-basert HD-video kan Adobes oppgradering bety mye for brukerne, for eksempel for HD-videovisning på Youtube.

Flash 10.1 gir ellers også støtte for at en rekke andre grafikkprosessorer, inkludert det Nvidia og ATI har levert de senere år, kan hjelpe prosessoren ved HD-videoavspilling på for eksempel Youtube. Også grafikkprosessorene integrert i nyere systembrikkesett fra Nvidia og ATI er støttet, samt GMA X4500-grafikkprosessoren som man de siste par årene har sett i mange bærbare med Intels Core 2 Duo-prosessor.

Flash 10.1 beta 3 kan lastes ned her .

LES OGSÅ: TEST: Acer Revolution 3610 - Raskere mini fra Acer

Les om:

Foto/video