Billigere Bang & Olufsen

Billigere Bang & Olufsen

Vil nå ut til nye kunder med ny produktserie.

Prestisjemerket Bang & Olufsen er kjent for å levere lekre og avanserte lyd- og bildeprodukter, men med priser som matcher den eksklusive designen er det ikke alle som kan ta seg råd til en tv eller et stereoanlegg fra selskapet.

Nå ser det ut til at Bang & Olufsen ønsker å nå ut til nye kundegrupper, med en helt ny produktserie. B&O Play skal fokusere på avanserte produkter med moderne design, og en prislapp som ikke tar pusten fra deg - i alle fall ikke fullstendig.

- Vi er veldig fornøyde med produktene vi vil lansere i den nye serien. Med B&O Play vil vi tilby Bang & Olufsens kjerneverdier innen design, ytelse og kvalitet til en ny kundegruppe, sier Tue Mantoni i Bang & Olufsen.

I utgangspunktet vil B&O Play-serien bestå av et utvalg lydprodukter med moderne funksjoner som trådløs avspilling og enkel kobling mot blant annet mobiltelefoner og nettbrett. Først ut er den bærbare høyttaleren Beolit 12, som blant annet byr på Apples Airplay-teknologi, slik at du enkelt kan spille av musikk fra enheter koblet til det samme trådløse nettverket.

Planen er å selge de nye B&O Play-produktene i selskapets egne Bang & Olufsen-butikker, i utvalgte Apple-butikker og på en egen nettside, Beoplay.com.

Les om:

Foto/video