Bloomberg Live kommer til Apple TV

Bloomberg Live kommer til Apple TV

Og dessuten gratis koreansk tv.

Din Apple TV-boks har fått nye kanaler.

Det mest eksotiske innslaget er nok tilfanget av KORTV, en koreansk tv-stasjon som også har program tilpasset engelsk. Det er gratiskanaler tilgjengelig, så kanskje du oppdager den neste PSY her?

I USA har Apple også inngått en avtale med ABC TV for ulike sendinger. Rart det tok så lang tid, egentlig - siden ABC TV er eid av Disney, og sistnevnte har tette bånd til Apple (blant annet gjennom en stor eierpost etter Steve Jobs).

Bloomberg

Men den store nyheten er nok Bloomberg, som nå kringkaster live verden over til Apple TV. Sendingene tilpasses lokale formater der disse er tilgjengelig, så i England vil UK-versjonen vises. Her hjemme kan det virke som om det er den amerikanske sendingen som blir sendt.

Bloomberg er jo primært en business-kanal, men det har også en rekke programposter med bredere appell - som for eksempel Charlie Rose-rundebordsdiskusjonene med kjente navn som for eksempel nylig Apples sjefsdesigner Jony Ive.

Bloomberg vil også snarlig integrere tjenesten mot en egen iOS-app, så dersom du har en konto, kan innhold og spillelister speiles.

De nye kanalene vil være tilgjengelige på hjem-skjermen på din Apple TV.

Via 9to5Mac

Foto/video