Creative først ute med rekordstort flashminne

Creative først ute med rekordstort flashminne

Creative lanserer nå en ny versjon av sin Zen-medieavspiller med 32 GB-lagringsplass. Enheten er den første medieavspilleren med så høy flashminnekapasitet.

Dermed skulle det ikke være noen problem å ha hele platesamlingen sin på enheten – selv om mange av våre lesere vil skryte på seg en større platesamling. Føler du at 32 GB ikke er nok, da er den gode nyheten det at spilleren fra Creative tar også SD- og SDHC-kort. Slik at du kan lagre enda mer. Da er det naturligvis størrelsen på SD-kortet som setter begrensningen.

Creative oppgir en batterilevetid på 30 timer for musikkavspilling. Det er imponerende med tanke på at selve enheten er på størrelse med et kredittkort. Prisen på enheten er oppgitt til å være rundt $380 eller rett under 3 000 kroner, merverdiavgift inkludert.

Det er foreløpig kun en hake ved lanseringen, og det er at den er kun tilgjengelig for det asiatiske markedet. Det er ikke kjent når Creative velger å slippe 32 GB-utgaven av Zen på det europeiske markedet. Vi er imidlertid ikke i tvil om at enheten kommer hit – selv om vi tror at det blir ikke før til neste år.

Vi har for øvrig testet Zen, du finner vår anmeldelse av enheten her: Creative Zen: For musikk og video

Les om:

Foto/video