D-Link lanserer ip-kamera

D-Link lanserer ip-kamera

I januar kommer det et nytt ip-kamera bygd for overvåkning både innen- og utendørs.

Kameraet er utviklet for virksomheter som leter etter et avansert kamera som kan hjelpe dem med å bygge opp et overvåkningssystem på en kostnadseffektiv måte.

For brukere med lite it-kunnskap

- Virksomheter over hele Norge ser fordelene med å benytte seg av ip-kameraer i allerede eksisterende nettverk for å få større funksjonalitet enn med vanlige analoge systemer, sier produktansvarlig i D-Link, Magnus Cederäng.

- Rollene til sikkerhetsspesialister og it-ansvarlige har blitt mer integrert, derfor har vi utviklet kameraer som gjør det enklest mulig for brukere med lite tid eller begrenset it-kunnskap å raskt kunne utnytte fordelene med ip-overvåkning, sier han videre.

Ny utendørsserie

D-Links DCS-6511 er den første modellen i en ny utendørsserie, og har en rekke ulike funksjoner. Kameraet tar opp høyoppløste bilder på opptil 1280x1024 piksler og har støtte for PoE. Dette innebærer at du ikke vil trenge noen ytterligere strømkilde enn nettverkskabelen. Du finner også et innebygd ir-led som kan stilles inn til å aktiviseres ved en bestemt lysstyrke for å sikre at alle aktiviteter fanges opp.

Enkel installasjon

DCS-6511 har en spesiell linse som gjør at man kan sette kameraene på plass uten å samtidig stille inn fokus – dette gjør brukeren i stedet via pc-en sin. Dette minsker installasjonskostnadene vesentlig, samtidig som det er enkelt å gjøre eventuelle fokusjusteringer.

En av de største fordelene med sentral og enkel håndtering ip-overvåkningssystemer er muligheten til å kunne håndtere samtlige kameraer fra ett og samme sted. Utsalgspris blir cirka 6870 kroner.

D-Link er leverandør av nettverksprodukter og ip-baserte overvåkningskameraer til virksomheter og forbrukere.

Les om: