De kuleste feriedingsene

De kuleste feriedingsene

Sommeren er her, selv om været så langt har vært litt så som så. Vi har funnet frem til de tøffeste dingsene du kan leke deg med i sommer.

Selv om den kommer hvert bidige år, kommer den like overraskende på mange av oss, sommeren. Nå er den her igjen, og det er på tide å stresse ned, ta seg litt fri og nyte livet. For mange av oss er sommeren tid for å slappe av, og ikke minst, nyte nye leker og dingser.

Den er en unnskyldning for å kjøpe inn nye og ”nødvendige” dingser, denne sommeren. Feriepengene er inne på kontoen, og kanskje har det kommet litt skattekroner også. Mulighetene er uendelige, eller i det minste større enn resten av året.

Det er nå du kan dra ut for å finne den perfekt mp3-spilleren til late dager på hytta eller stranda. Eller det beste digitalkameraet eller videokameraet til ferien med familien. Dette er dingser som gjør ferien litt mer underholdende og sommeren enda litt bedre.

Amerikanske Computerworld har pønsket ut denne listen med sommerdingser. Uansett om du planlegger fottur i fjellet, døsing på stranda, biltur nedover Europa eller å gjøre absolutt ingenting, regner vi med at du kan ha nytte og glede av minst en av dingsene i vår kåring.

Dingser til hjemme og utendørsbruk.

Dingser til bilferien.

Dingser for de aktive.

Les om:

Foto/video