Drøyer med Google tv

Drøyer med Google tv

Google oppfordrer utstyrsprodusentene til å vente med å lansere nye Google tv-enheter.

Tanken er at Google tv skal bli løsningen for å smelte tv og internett sammen på en enkel og sømløs måte. Google tv skal bli å finne i både tv-mottakere, medielinker, egne løsninger og i selve tv-apparatet, og skal på en enkel måte gi brukeren tilgang til alt fra surfing og nettjenester, til tv og film via nettet.

Vennligst vent...

Så langt har mottakelsen vært relativt lunken. Blant annet har Logitech Revue fått middelmådige karakterer i tester. Det har ført til at Google nå jobber hardt med å videreutvikle tjenesten, og i mellomtiden ber utstyrsprodusentene om å vente med å lansere nye Google tv-produkter.

LES OGSÅ:

Slik er Google TV

Det er New York Times som melder at Google har bedt sine partnere om å ikke slippe noen nye Google tv-produkter før selskapet er klar med en oppdatert versjon av programvaren. Det er blant annet planer om å legge til en butikktjeneste med apper til Google tv, ala Android Marked på mobiltelefon. Håpet er også at man skal klare å få selve brukergrensesnittet til å virker raskere enn i dagens versjon.

Blant Googles partnere finner vi blant annet tv-produsentene Sony, Toshiba, Sharp og LG. Jeff Barnes, visepresident i Toshibas avdeling for digitale produkter, sier til New York Times at selskapet ikke kommer til å vise frem Google tv-produkter på CES-messen i Las Vegas i begynnelsen av januar. Ifølge Barnes avventer man situasjonen til Google er klare med en oppdatert versjon av Google tv.

LES OGSÅ:

Sony HD-tv med innebygd Google TV

Enn så lenge har det ikke kommet noen informasjon om nøyaktig når Google planlegger å slippe en oppdatert og bedre fungerende versjon av Google tv, og det meste tyder nå på at Google tv ikke vil bli å se på CES-messen.

Les om:

Foto/video