Eksklusive hodetelefoner til iPhone

Eksklusive hodetelefoner til iPhone

Dyr lyd i øret med Bang & Olufsen.

De danske lyd-designerene er ute med nye hodetelefoner for iPhone.

EarSet 3i er kablede stereohodetelefoner med innebygget mikrofon. De er designet spesielt med tanke på å tilpasse seg det menneskelige øret på en komfortabel måte, og er dessuten den perfekte kompanjongen til din iPhone eller iPod.

I tillegg til god lyd fungerer den også som en handsfreeløsning til telefonbruk. Den har en innebygd tre-tasters fjernkontroll som både huser en mikrofon, men som også lar deg styre musikkavspilling samt svare og avslutte anrop.

Ikke akkurat billig-hodetelefoner

I tillegg til den kompromissløse danske designen, kan EarSet 3i vise til en bevisst materialbruk. Gjennomgangstemaet er børstet aluminium og en spesiell myk gummifinish. B&O lover også komfortabel bruk med en vekt på kun 8 gram på øret.

Nå er det litt vanskelig å gjengi eksakte dimensjoner for en såpass organisk formet sak, men den ytre begrensningen er 35 x 59 x 14 mm. Den samlede vekten for hele settet er 23 gram. Frekvensområdet er 50 - 20 000 Hz.

Følgende Apple-produkter er støttet: iPod shuffle (3. generasjon og senere), iPod nano (4. generasjon og senere), iPod classic (120GB, 160GB), iPod touch (2. generasjon og senere), iPhone 3GS, iPhone 4 og iPad.

Som med alt med B&O-design, er ikke hodetelefonene blant de billigste i klassen. Litt som med Apple-produkter, med andre ord. Veiledende utsalgspris er 1750 kroner.

Via Bang & Olufsen.

Foto/video