Epson lanserer iPad-projektor

Epson lanserer iPad-projektor

Kan brukes til både hjemmekino og som presentasjonsverktøy.

Epson har annonsert en ny serie bærbare projektorer kalt MegaPlex som forvandler dine mobile Apple-produkter til en hjemmekino eller et presentasjonsverktøy.

De to modellene i serien, MegaPlex MG-850HD og MegaPlex MG-50, er utstyrt med stereohøyttalere og en innebygd dokkingstasjon for iOS-enheter. Epson sier projektorene er enkle å sette opp for å se på filmer, presentasjoner og bildesamlinger lagret på en iPhone, iPod touch eller iPad.

MegaPlex-modellene kan også kobles til andre enheter - som pc-er, spillkonsoller, nettbrett og andre smarttelefon - via projektorens innebygde usb-, hdmi- og vga-porter, melder amerikanske Macworld.

Karaokemuligheter

Ønsker du høre på musikk i stedet for å se på filmer eller bilder, er det heller ingen sak. Både MG-850HD og MG-50 er som nevnt utstyrt med 10-watts høyttalere. Det finnes også en mikrofon-inngang hvis du ønsker å snakke mens du holder presentasjonen, eller du kan synge karaoke (!).

Den eneste forskjellen mellom de to modellene ligger i bildeoppløsningen. Begge bruker såkalt 3LCD-teknologi, men MG-850HD har en lysstyrke på 2800 lumens og kan vise video i 720p-oppløsning. MG-50 støtter opptil 2200 lumens i 540p.

MegaPlex-serien blir tilgjengelig i slutten av september. MG-50 får en pris på 699 dollar, mens HD-versjonen vil koste 799 dollar. Om projektorene kommer til Norge og hva prisene i såfall blir, er ikke kjent.

Les om:

Foto/video