Flash-nettleser for iPhone ble for populær

Flash-nettleser for iPhone ble for populær

Utvikler måtte fjerne nettleser som konverterer Flash til HTML5, men det var ikke på grunn av Apple.

Skyfire er en nettleser til iPhone som har fått mye oppmerksomhet det siste døgnet, da den gjør det mulig å se på Flash-video på Apples mobiltelefon.

Apple har egentlig blokkert Flash på alle iOS-enheter, men Skyfire-nettleseren omgår forbudet ved å konvertere Flash til HTML5 på Skyfire Labs' servere.

Nettleseren støtter det meste av Flash-video, men spill og applikasjoner som bruker Flash fungerer ikke, ifølge macworld.com.

Stor pågang

I løpet av noen timer etter lansering spratt Skyfire opp på bestselgerlisten på App Store. Deretter forsvant applikasjonen helt plutselig.

Først trodde man at Apple hadde angret godkjenningen, men det viste seg i stedet at utviklerne hadde blitt tvunget til å fjerne den ettersom konverteringsserverne ikke klarte trykket fra de mange brukerne som hadde lastet ned applikasjonen.

- Brukeropplevelsen var bra de første par timene, men etter hvert som brukerne strømmet på, nådde belastningen på serverne våre et maksimum, noe som påvirket video-opplevelsen i negativ retning. Vi er for øyeblikket "utsolgt" og stopper salget på App Store midlertidig. Vi jobber hardt for å øke kapasiteten og vil starte salget på App Store igjen så raskt vi klarer, skriver Skyfire Labs i en melding.

Macworld.no rakk ikke å laste ned applikasjonen før den forsvant igjen, men du må gjerne dele dine egne erfaringer med nettleseren i kommentarfeltet nedenfor. Se demovideo av Skyfire på iPhone under:

Foto/video