Fornyer Sonos Controller for Mac og pc

Fornyer Sonos Controller for Mac og pc

Programvaren for å styre musikk på Sonos-anlegg fra datamaskinen får kraftig overhaling.

Den nye Sonos Controller for Mac og pc skal gjøre det enklere å søke opp og spille musikk fra den stasjonære eller bærbare datamaskinen, lover selskapet.

Blant nyhetene er raskere musikktilgang og en forbedret søkefunksjonalitet.

Den nye søkefunksjonen innebærer at du raskt kan søke opp artister, sanger, album eller radiostasjoner direkte fra dine musikktjenester, radiostasjoner eller musikkbibliotek, alt fra samme søkefelt.

Og du kommer til å kunne bruke ”dra-og-slipp”-funksjonaliteten for å fylle musikk-køen ved å legge til en eller flere sanger, album, artister eller spillelister. Alarm- og timerfunksjonene er dessuten plassert i hovedvinduet.

Hele grensesnittet har fått en overhaling med de nye oppdateringene, og det ser ut til å være mer i tråd med mobilappene til Sonos, først og fremst iPad-versjonen. En endring vi tipper mange brukere vil sette pris på.

Ny minispiller

I tillegg til overhalingen av hovedprogramvaren introduseres Mini Controller, et nytt, lite program som lar deg styre musikken samtidig som du jobber i andre applikasjoner.

Du kan til og med styre musikken direkte fra systemfeltet i Windows eller Dock-linjen i Mac, når Sonos Controller Appen er minimert, ifølge selskapet.

Nye Sonos 3.7 krever Mac OS X 10.6 eller høyere og Windows XP Service Pack 3 eller høyere, inkludert Vista og Windows 7. Oppdateringen vil være tilgjengelig fra og med neste uke. Du kan allerede nå få en sniktitt i videoen nederst i artikkelen.

Les mer på Sonos-bloggen.

Foto/video