Fuji med 18x zoom

Fuji med 18x zoom

Nytt Finepix-kamera med 18 ganger optisk zoom og ansiktsgjenkjenning.

Med sitt nye nesten-speilrefleks satser Fujifilm på ekstrem optisk zoom og annet avansert snadder.

Finepix S8000fd er i likhet med forgjengerne bygd inn i et lett og kompakt kamerahus, og er i tillegg utstyrt med et svært allsidig objektiv som spenner fra 4,7 til 84,2 millimeter, noe som tilsvarer 27 til 486 millimeter regnet om til 35mm-standard.

LES OGSÅ: Test av Canons nesten-speilrefleks

Objektivet byr altså på grei vidvinkel, med blender 2.8, helt opp til relativt ekstrem zoom og blender på respektable 4.5. Det burde gjøre dette kameraet til et greit alternativ til billige speilrefleksmodeller.

Bildebrikken har en oppløsning på åtte megapiksler og mulighet for ISO helt opp til 6 400. Kameraet er også utstyrt med ansiktsgjenkjenning, som gjør at kameraet kan settes opp til å automatisk låse seg til et ansikt i bildet, og alltid holde dette i perfekt fokus.

For å takle den ekstreme zoomen har Fujifilm utstyrt Finepix S8000fd med bildestabilisator, noe som er en klar fordel når man jobber med opp mot 18x zoom.

Fujifilm Finepix S8000fd vil være klart for salg i løpet av september. Noen pris har så langt ikke blitt offentliggjort.

Les mer om nye Finepix her.

LES OGSÅ: Digitalt vårslipp fra Panasonic

Les om:

Foto/video