Full kontroll på Ipod-en

Full kontroll på Ipod-en

Den nye Ipod-dokkingen fra Bexy leveres med fjernkontroll med skjerm.

Imirror Wireless Remote Control Docking Station for Ipod, navnet er litt av en munnfull, men så virker da også løsningen verdig det lange navnet.

Dokkingen, som kan kobles til et vanlig stereoanlegg, leveres nemlig med en fjernkontroll med lcd-skjerm som lar deg styre ipod-en og se innholdet, helt opp til 50 meter unna.

Imirror-kontrollen kan synkroniseres mot Ipod-spillere via dokkingstasjonen. All informasjon om artister, sanger og låtnummer lastes enkelt inn i fjernkontrollen, som så kan brukes til å kontrollere spilleren uten at du trenger å gå bort til den for å bytte sang.

Selve dokkingstasjonen kobles til stereoanlegget via vanlige RCA-plugger (rød/hvit). Det er også mulig koble den til tv eller dataskjern via s-video. Dermed er det mulig å se bilder og den slags fra spilleren.

Både selve Ipod-spilleren og fjernkontrollen lades ved å stå tilkoblet dokkingen. Imirror er også utstyrt med usb-tilkobling for synkronisering med pc.

Imirror Wireless Remote Control Docking Station for Ipod kan bestilles direkte fra Bexys nettsider. Prisen er satt til 150 dollar.

Les mer på Bexys nettsider.

LES OGSÅ: Norsk Ipod til 248 000

Les om:

Foto/video