Griffin Amplifi

Griffin Amplifi

Ipoden din fortjener å kunne nå ut gjennom annet en bare hodetelefonene dine. Sett den på en trone og del musikken med andre.

I forhold til Apple ser denne enheten langt mer profesjonell ut. Den er etter vår mening et langt penere produkt enn Creatives løsning. Faktisk er det kanskje et av de best utseende produktene i denne testen. Her er det aluminium og blå LEDer som gjelder. Stort pluss for utseende.

Den har også en ekstra inngang som gjør den anvendelig til litt mer enn bare iPoden din. Den mangler imidlertid Creatives utgang for video, noe som fører til at disse kun kan sees på iPodens egen skjerm. Du skal ganske nære for å få noen opplevelse av det, og da kan du like godt ta den ut av enheten og bruke hodetelefoner. Denne blir også levert med hodetelefoner.

Skuffelsen var ganske stor da vi testet lydkvaliteten på Griffins så lekkert utseende Amplifi. Vi hadde ventet oss god bass og kraftig lyd. Det som møtte oss var derimot nesten en fullstendig mangel på bass. Lyden var tynn og spinkel, og når du spiller Rammstein på full guffe er ikke det akkurat lydbildet du er ute etter. Når diskanten i tillegg er helt ute av kontroll er det lite positivt å si om lydbildet og kvaliteten Amplifi klarte å tilby.

Her gis det positiv tilbakemelding på grunn av utseendet. Skal du derimot bruke den til å høre på, ikke bare se, er det et produkt du med fordel kan hoppe over.

Griffin Amplifi

Pris: Ca kr 1 200 inkl. mva.
Internett: www.griffintechnology.com

Foto/video