Harddisktuner for hd-tv

Harddisktuner for hd-tv

Er du parabolkunde hos Canal Digital kan du nå kjøpe tv-tuner som gir opptak i høy oppløsning.

Den første hd-tuneren med integrert harddisk fra Canal Digital er nå tilgjengelig for alle selskapets parabolkunder.

Ifølge pressemeldingen er enheten er utstyrt med to tunere og en hardisk på 250 gigabyte. Denne kapasiteten gjør det mulig å lagre inntil 50 timer med sendinger i hd-format eller 100 timer tv i tradisjonell oppløsning.

Enheten støtter både MPEG4 og MPEG2 og de to integrerte tunerne gjør at du kan se ett program samtidig som du tar opp ett annet. Programmering av opptakene gjøres enkelt gjennom den elektroniske programguiden (EPG).

HDPVR-en tar automatisk opp så lenge den står på. Må du ta en telefon kan du sette sendingen på pause, og fortsette å se fra samme sted når du har tid igjen – eller spole tilbake om du gikk glipp av noe.

Mottakeren er også klargjort for fremtidige tjenester ved at den kan tilkobles internett. Canal Digital vurderer blant annet filmleie via mottakeren, en nettbasert TV-portal og automatiske opptak som passer din profil.

- Salget av HD-skjermer til norske husholdninger har vært formidabelt, og nå kommer stadig flere kanaler til å bli sendt i HD-kvalitet. Denne HDPVR-boksen gir et løft for TV-opplevelsen, sier Svein Erik Davidsen, administrerende direktør i Canal Digital.

Prisen på tuneren er 2990 kroner inkludert frakt. De første boksene er tilpasset parabolkunder, men senere kommer det også en enhet for kabelkunder.

Les om:

Foto/video