Harman Kardon med ny iPod-dokk

Harman Kardon med ny iPod-dokk

MS 150 er et lite stereoanlegg for flere lydkilder.

Harman Kardon lagde for 50 år siden verdens første stereo-mottaker.

Denne tradisjonen innen integrerte systemer videreføres når man nå introduserer seneste iPod/iPhone-dokk, som har et vell av lydkilder å rutte med.

Les også:

Bærbar lyd i særklasse

Inn og ut

Harman Kardon MS 150 er et komplett mini-stereoanlegg som kombinerer (selvfølgelig) en iPod-dokk med en frontmatet CD-spiller og en FM RDS radio-tuner med seks programmerbare stasjoner.

For øvrig kan det nevnes at også CD-plater med musikkfiler av typen MP3 og WMA (THD+N) kan avspilles.

I våre dager hadde man kanskje håpet på en usb-inngang med samme funksjonalitet. Eller enda bedre, integrert wlan med AirPlay-støtte, slik vi ser eksempler på fra Philips .

I tillegg finnes det Coax AUX-innganger for eksterne lydkilder, slik at det i prinsippet ikke er begrensninger hva angår ulike lydkilder som kan mates inn. En inngang sitter i fronten, og det er tre innganger totalt (hvorav en er digital).

Det er to 3,5 mm hodetelefon-utganger - en i front og en på baksiden av enheten.

Spesifikasjoner

MS 150 har to innebygde 30W bass-refleks høyttalere, men er likevel fremdeles en kompakt og lite plasskrevende løsning. I tillegg finnes det en dedikert subwoofer-utgang som utbyggingsmulighet.

Fargen er, som et typisk lydanlegg, sort.

På toppen av enheten er det et digitalt display for avlesning av sporinformasjon osv. I tillegg er det en innebygget klokke med alarm og dalefunksjon.

Vekt er 8,2 kilo og fysiske dimensjoner er nette 252 mm x 488 mm x 194 mm. Fjernkontroll medfølger.

MS 150 kan minne om iPod-dokken til Bose eller også B&Ws Zeppelin.

Pris

Pris i Norge er ikke kjent enda. I USA er den oppgitt til å være 600 dollar som en anbefalt utsalgspris - vi gjetter på en pris på rundt 4 500-5 000 norske kroner. Harman Kardon forhandles blant annet av Soundgarden .

Harman Kardon har tatt set bryet med å liste opp hvilke Apple-produkter som deres produkter generelt er kompatible med - du kan se denne listen som et PDF-dokument her .

Via Harman Kardon . Du kan se en promo-video nedenfor.

Les om:

Foto/video