Heftig multimedie-gps

Heftig multimedie-gps

TravelPilot Lucca 5.2 leverer underholdning og interaktive kart til bilen

Blaupunkt lanserer nå den mobile gps-en TravelPilot Lucca 5.2. Den betegnes ifølge en pressemelding som en PND (Personal Navigation Device) og multimediemaskin for film, musikk og bilder.

Navigasjon og medieinnhold styres og beskues via en 4-tommers pekeskjermskjerm i 16:9-videoformat. Den har støtte for SD-minnekort, men kan også gjengi innhold fra eksterne kilder.

Enheten kjører Windows CE 5.0 som operativsystem og levers standard med kart over 42 land i Europa. Nord- og Øst Europa er forhåndsinstallert på et 2 GB minnekort, mens kart over de øvrige landene følger med på DVD-plate.

Varsler om køer

En antenne av typen SIRF III lover stabil satellittkontakt underveis og en integrert TMC-mottaker (Traffic Message Channel) gjør at det automatisk tas hensyn til innrapportert køer, vegarbeider langs veien og andre trafikkforstyrrelser.

Parallelt med navigeringsfunksjonen kan den også spille musikk i mp3- og wma-format eller videofiler og jpeg-bilder fra et SD minnekort. Det er også mulig å koble til en ekstern mediespiller eller et ryggekamera via videoinngangen. Enheten har også en usb-kontakt for filoverføring fra en pc.

Lyden kan gjengis via de innbygde høyttalerne, gjennom bilens høyttalere eller ved bruk av hodetelefoner.

TravelPilot Lucca 5.2 koster 5 490 kroner. Mer informasjon finner du her.

LES OGSÅ: Pc-en kan slå ut gps-en

Foto/video