Helt ny Spotify til Android

Helt ny Spotify til Android

I dag lanserer Spotify sin nye og forbedrede Android-app. Slik får du den allerede nå.

Det er ikke bare iPad-folket som venter på en ny Spotify-app, også de med Android 4.0 venter utålmodig på en ny versjon. Det har nemlig vist seg at Android 4.0 og Spotify til nå har vært en tidvis ganske dårlig kombinasjon.

Nå ser det ut til at ventetiden er over. I dag slipper nemlig Spotify sin nye Android-app. Det er ikke bare skikkelig støtte for Android 4.0 som har kommet til, appen er også helt redesignet med blant annet ny navigering. Du får nå også muligheten til å streame og laste ned musikken i Extreme-kvalitet, 320kbps.

Blant nyhetene i den nye Spotify-versjonen er:

Full støtte for Android 4.0
- Ny "slide-out"-navigering
- Artistbilder i høy oppløsning
- Fane for relaterte artister
- Flere sosiale funksjoner
- Bedre ytelse

Appen er enn så lenge ikke tilgjengelig i Google Play-butikken, men vil nok dukke opp der innen ikke alt for lenge. Er du av den utålmodige sorten kan du imidlertid sjekke ut den nye Spotify-appen allerede nå. Spotify har nemlig lagt ut en direktelenke til appen på sin hjemmeside.

For å kunne installere appen må du innom Sikkerhets-menyen i Android-innstillingene. Der må du huke av for å godta installasjon av apper fra ukjente kilder - altså apper som ikke er lastet ned fra Google Play-butikken. Det kan av sikkerhetsgrunne være lurt å huke bort dette valget etter du har installert appen.

Du kan laste ned testutgaven av Spotify til Android ved å gå til Spotifys nettside (klikk her).

Foto/video