HP tar opp kampen mot Spotify

HP tar opp kampen mot Spotify

Music Station skal forhåndsinstalleres på 16 HP-bærbare.

I dag lanserer HP og Omnifone musikktjenesten Music Station i blant annet Sverige. Tjeneste vil være forhåndsinstallert på 16 av HPs bærbare modeller. Foreløpig er det bare noen utvalgte land som får tilbudet. HP pakker nå musikktjenesten på modeller som Pavilion, Presario, Envy med flere.

Sverige er hjemmemarkedet til Spotify og HP vil konkurerre både med den svenske musikktjenesten og Apples Itunes Store med en slags blanding av begge.

Music Station er i utgangspunktet en abonnementstjeneste, som i praksis betyr at du betaler 99 svenske kroner per måned for full tilgang til musikkbutikken når tjenesten i dag lanseres i Sverige. I tillegg vil du kunne beholde ti sanger hver måned uten kopibeskyttelse.

Kommer til Norge

Bortsett fra Sverige er det ytterligere ni land hvor Music stations lanserer gjennom HPs pc-er, deriblant Storbritannia, Frankrike og Spania.

Produktsjef for pc-er i konsumentmarkedet Tore Särlind i HP Norge sier at nordmenn må vente noen måneder før selskapet kommer med et lignende tilbud.

- Det er en tjeneste vi i første omgang har for utvalgte land. Videre utrulling kan jeg ikke bekrefte her og nå. Men i forbindelse med skolestart vil vi nok også Music Station kunne tilbys norske brukere, sier Särlind.

Les om:

Foto/video