Intempo RDI

Intempo RDI

Ipoden din fortjener å kunne nå ut gjennom annet en bare hodetelefonene dine. Sett den på en trone og del musikken med andre.

Dette er også en av de bedre utseende enhetene i denne artikkelen. RDI fremstår som solid og ganske lekker. Det er mye pianolakk, så du må nok regne med en del aktiv bruk av støvklut hvis du vil holde den lekker og glinsende. Selv om den er solid skal vi komme med en liten advarsel med en gang. På baksiden sitter det en woofer som er helt åpen for elementene. Denne skal du være litt forsiktig med slik at den ikke får skader.

Dette er en litt annerledes enhet i og med at den i tillegg til å spille alt du har på iPoden din også kan tilby noe iPoden ikke har, nemlig radio. Det er ikke hvilken som helst radio heller. RDI har nemlig innebygget DAB-radio. Dette sikrer om ikke annet en usedvanlig god kvalitet på radiolyden. Den støtter også vanlig FM-radio. I tillegg til dette har den også innebygget alarmfunksjon slik at du kan bruke den som vekkerklokke. Stilig. Den har også en egen ekstrainngang for alt det andre du vil bruke som avspiller. Den har selvfølgelig også fjernkontroll.

Når det gjelder kvaliteten på lyden har vi allerede nevnt radioen. Når det gjelder musikk forøvrig er dette en ganske velbalansert enhet. Du kan spille de søteste viser og den gjengir dette med godt resultat. Når det gjelder tidligere nevnte Rammstein er det litt å gå på i forhold til bassen, men den utspiller Griffin på alle plan. Vi skulle gjerne hatt litt mer «ooomf», men det klarer seg faktisk et godt stykke på vei.

Intempo RDI

Pris: Ca kr 1 800 inkl. mva.
Internett: www.intempo-digital.co.uk

Foto/video