Iomega med Boxee

Iomega med Boxee

Iomega følger etter D-Link og satser på Boxee for deres medielink. Men Iomega skal tilby mer...

Vi har tidligere omtalt Boxee sin mediesenterprogramvare i flere forskjellige sammenhenger. Denne programvaren kan man laste ned og kjøre på en vanlig Windows-, Linux- eller Mac-pc. I november i fjor kom i tillegg D-Link med sin Boxee Box - en ferdig medielink-pc basert på Boxee-programvaren. Denne endte opp som et av PC Worlds Årets Produkt for 2010.

LES OGSÅ:

TEST: Boxee Box - Suverene Boxee Box

Under CES-messen har Iomega og Boxee annonsert at også de inngår et samarbeid. Iomega vil levere deres Iomega TV med mye av den samme teknologien som D-Link benytter for sin Boxee Box - blant annet da Intels Atom CE-plattform. Iomegas løsning vil støtte intern harddisk og skal dermed også kunne fungere som NAS for å dele filer i nettverket. Man har her støtte for både kablet og trådløst nettverk.

I likhet med D-Link vil Iomega levere en fjernkontroll-løsning som har fullt QWERTY-tastatur. For tilkobling til TV benyttes HDMI og man har flere usb-porter for tilkobling av blant annet eksterne harddisker eller andre tastatur.

Iomega TV vil leveres i tre konfigurasjoner; uten harddisk og med 1 eller 2 terabyte harddisk. Prisene i USA er oppgitt til henholdsvis 229, 299 og 349 dollar. Produktet skal være tilgjengelig på markedet innen utgangen av dette kvartalet.

LES OGSÅ:

Lovende Boxee

Les om:

Foto/video