iPhoto 11 får nye e-postfunksjoner

iPhoto 11 får nye e-postfunksjoner

Apple oppdaterer bildeprogrammet til versjon 9.1.1.

Brukere av iPhoto '11 fikk en tidlig julegave i går da Apple oppdaterte bildeprogrammet med flere nyheter.

Den nye versjonen av iPhoto, 9.1.1, fokuserer mest på ulike feilrettinger som øker stabiliteten i programmet, men Apple har også slengt inn et par nye funksjoner.

Det er nå mulig å sende bilder direkte fra iPhoto ved hjelp av et eksternt e-postprogram. Tidligere var det bare mulig å sende bilder via den innebygde e-postfunksjonen i iPhoto.

iPhoto har også fått et par nye temaer for å sende bilder direkte fra programmet. I tillegg er det mulig å velge hvilken størrelse bildene skal ha i e-postmeldingen.

Last ned nå

Blant feilrettingene i iPhoto 9.1.1 er forbedret stabilitet ved oppgradering av biblioteker fra eldre versjoner av bildeprogrammet. I tillegg bevares nå riktig rekkefølge for hendelser etter oppgradering av et bibliotek.

Ellers er det rettet opp en feil som kan føre til at bilder blir lagt til i MobileMe-albumer to ganger, samt problemer med bildesortering basert på vurdering.

iPhoto 9.1.1 er på drøyt 60 megabyte og krever Mac OS X 10.6.3 eller senere. Oppdateringen kan lastes ned via Programvareoppdatering eller fra Apples nettsider for supportnedlastinger.

Les om:

Foto/video