iTunes 10.3 klar for nedlasting

iTunes 10.3 klar for nedlasting

Prøv nye iCloud-funksjoner allerede nå.

Apple har lansert iTunes versjon 10.3, som kommer med støtte for en betaversjon av iTunes in the Cloud, som er en del av den nye nettjenesten iCloud.

Blant nyhetene er automatiske nedlastinger, som gjør at du kan kjøpe musikk fra for eksempel en iPhone og automatisk laste ned en kopi til din Mac eller iPad, over både trådløst nettverk og 3g-mobilnettet. Det samme er mulig med både apper og bøker, bare husk og aktiver dette i innstillingene til programmet.

Det åpnes også for å kunne laste ned tidligere kjøpt innhold. Du kan altså laste ned en tidligere kjøpt låt så mange ganger du vil uten at det koster deg noe ekstra. Enn så lenge ser imidlertid ikke denne muligheten ut til å være tilgjengelig for nordmenn, i hvert fall når det gjelder musikk. Det fungerer til gjengjeld med både apper og bøker.

iTunes 10.3 gjør det også mulig å kjøpe digitale bøker via iTunes. Dermed trenger du ikke lenger å gjøre det via appen iBooks.

LES OGSÅ:

Apple introduserer iCloud

iOS-enheter

De nye funksjonene skal også være tilgjengelige på iPhone, iPod touch og iPad.

Blant annet har App Store for iOS fått en ny fane kalt "Purchased", hvor du finner alle dine kjøpte programmer. Du kan også filtrere innholdet for å vise enten alle apper eller bare de som ikke er installert på den gjeldende enheten.

For å se hvilke apper du har kjøpt må du ha iOS 4.3.3 installert samt ha godkjent den nye brukeravtalen for iTunes. Om denne ikke dukker opp når du starter programmet, kan du få den frem ved å prøve å laste ned en valgfri app.

iTunes 10.3 er i skrivende stund ikke tilgjengelig via Apples innebygde programvareoppdatering, men den nye versjonen kan lastes ned fra Apples nettsider her. Funker i både Mac og Windows.

LES OGSÅ:

Her er nyhetene fra Apple

Les om:

Foto/video