Jackson-fansen flokker til Amazon

Jackson-fansen flokker til Amazon

Popfenomenet Michael Jackson døde i går kveld, 50 år gammel. Det tjener Amazon godt på.

I går kom det motstridende meldinger om at Kongen av pop, Michael Jackson, var død som følge av et hjerteinfarkt. Lenge var det usikkert om musikeren var død eller lå i koma.

Etter at kaoset hadde døyvet noe av, og det ble bekreftet at Michael Jackson faktisk var død av hjerteproblemer, har fansen flokket til sykehuset og eiendommen til Jackson.

Et annet sted som har merket pågangen fra sørgende fans er forskjellige nettsider som selger musikk. I skrivende stund ligger Michael Jacksons cd-er på det 15 første plassene på bestselgerlisten på nettbutikken Amazon.com.

Alle de 15 albumene har klatret seg helt til toppen av bestselgerlisten de siste døgnet. På topp ligger nyutgivelsen av Thriller, som først kom ut i 1982 og som av mange er ansett som Michael Jacksons beste album, tett fulgt av Off the Wall fra 1979 og Bad fra 1987. Se toppselgerlisten hos Amazon.com.

Domenehandlerne i gang

Mens Amazon selger ekstra mange cd-er etter nyheten om Michael Jackson bortgang, er det også andre som håper å tjene penger på dødsfallet.

Ebay har en selger lagt ut domenet InMemoryofTheKing.com for salg. Prisen er satt til relativt stive 9 999 999 dollar, altså en ussel cent under 10 milloner dollar.

Vi vil nok se mange som prøver å tjene penger på popkongens død i tiden som kommer. Har du sett noen makabre forsøk på å tjene penger på Michael Jacksons død? Legg inn en kommentar i feltet under.

Foto/video