Jobs: The Movie

Jobs: The Movie

Se den offisielle traileren fra filmen om Steve Jobs her.

Apple-fan? Gled deg til filmen!

Enten du digger Apple-dingser, Mac-maskiner eller generelt lar deg imponere over fenomenet Steve Jobs, er det all grunn til å se frem til at Jobs-filmen endelig har en lanseringsdato klar.

Den 16. august er dagen filmen dukker opp på kino i USA etter en mindre selv-pålagt forsinkelse. Om den når lerrettet her hjemme, er vel mer usikkert, så muligens må vi vente på Netflix-release eller DVD-slipp.

jOBS handler primært om den yngre Steve Jobs, fra tiden da han og Wozniak kom opp med Apple I-maskinen via den første storhets-tiden i Apple, til han blir skvist ut, og til han til slutt vender tilbake på slutten av 90-tallet.

Jobs selv blir spilt av Ashton Kutcher, som mange vil huske fra That '70s Show, og som har en forbløffende likhet med den unge Jobs.

Det hele startet altså i garasjen til Jobs' foreldre i Los Altos i 1976 - og resten er som kjent historie. Filmen er av genren dokudrama, og om du har sett Pirates of Silicon Valley vil du kjenne igjen en god del - begge benytter seg av Hertzfelds bok av samme navn for bakgrunnsstoff.

Til slutt nevner vi at Sony Pictures er igang med en satsning med et langt større budsjett, basert på den autoriserte selvbiografien og med manus av Aaron Sorkin. Den har nok mer av et format som tilsier at den dukker opp på de store skjermene også her til lands - håper vi.

Du kan lese mer om filmen her . Se den offisielle traileren nedenfor.

Les om:

Foto/video