Kameraslepp fra Canon

Kameraslepp fra Canon

Fem nye digitale kompaktkameraer samt ti nye videokameraer står på Canons meny denne gangen.

Canon er klar med en ny runde storslepp av kameramodeller. Denne gangen dreier det seg om 15 nye produkter, hvorav fem er nye kompaktkameraer og ti er nye videokameraer. Innholdsmessig snakker vi om alt fra enkle prisgunstige kameraer til profesjonelle videokameraer.

Kraftig utvidet

Utvalget av videokameraer fra Canon ble kraftig utvidet i fjor,det gjør det også i år. Blant årets nye modeller finner vi Legria Hf g10, som er det første kameraet i den nye Legria Hf g-serien. Vi finner også de utbedrede Hd-modellene Legria hf m41, m46 og m406 som fungerer fint for familier som ønsker et kompakt videokamera de kan ta med overalt.

Powershot-modeller

På kamerafronten utvides Powershot A-serien med hele fem kameramodeller. PowerShot A3300 IS, PowerShot A3200 IS, PowerShot A2200, PowerShot A1200 og PowerShot A800.

Miniatyreffekt

Den største forandringen er at du nå får HD-videoopptak. 4 av de 5 kameraene har opptak i 720p-kvalitet. Muligheten for opptak av HD-video lar deg filme spesielle øyeblikk som du kan dele med venner og familie på en HD-skjerm. Om du bruker funksjonen som miniatyreffekt i filmopptak, vil det skape inntrykk av intervallopptak av skalamodeller.

Er du nybegynner kan PowerShot A800 være et godt nybegynner, siden den har en enkel knappelayout. Autoteknologi og intuitive opptaksprogrammer gjør det enkelt å ta bilder med høy kvalitet.

PowerShot A3200 IS og PowerShot A3300 IS har en dynamiske bildestabilisator som sikrer stødige videoopptak, selv om du beveger deg mens du filmer.