Kingston dobler farten

Kingston dobler farten

De nye Ultimate Compactflash-kortene byr på dobbel hastighet.

Mandag presenterte Kingston nye versjoner av sine Ultimate Compactflash-kort, en serie minnekort som har fått doblet farten fra 133x til 266x siden forrige versjon.

LES OGSÅ: Minnekortleser med støtte for 55 standarder

Den høye hastigheten gjør det mulig å overføre date til kortet med 45 megabyte per sekund, mens lesing går unna i 40 megabyte per sekund. Det gjør de nye Ultimate-kortene til Kingstons raskere flashminnekort til dags dato.

Produktsjef for flashminne hos Kingston, Mark Akoubian, sier at de nye Compactflash-kortene er tiltenkt bruk i digitale speilreflekskameraer, hvis brukere alltid er på søken etter raskere minnekort og høyere hastigheter.

Kingston meldte i samme slengen at de vil tlby et gratis gjenopprettingsprogram for Mac og Windows, kalt Mediarecover. Dette programmet skal ifølge selskapet være i stand til å gjenopprette tapte, slettede og ødelagte bildefiler.

De nye Ultimate Compactflash 266x-kortene kommer i tre forskjellige varianter, med to, fire og åtte gigabyte lagringsplass. Prisen er satt til 83 dollar for kortet med to gigabyte, 144 dollar for den mellomste varianten og 280 dollar for kortet med åtte gigabyte.

Les mer om Ultimate Compactflash 266x hos Kingston.

LES OGSÅ: Sandisk matcher Iphone

Foto/video