Kraftig klokkeradio til Ipod

Kraftig klokkeradio til Ipod

Sliter du med å stå opp om morran? Har du en Ipod kan dette være løsningen for deg.

Logitech lanserer nå en ny klokkeradioløsning med dokking for Ipod, i god gammel boom box-stil.

Høyttalerløsningen går under navnet Pure-Fi Dream, og som navnet antyder har selskapet satset på så god lyd som mulig, uten at det koster skjorta.

Mengden tilbehør til Ipod øker for hver dag som går, være seg det er dokkingstasjoner, høyttalere eller virkelig sært tilleggsutstyr. Logitech håper at Pure-Fi Dream vil skille seg litt ut fra mengden, ved å satse på god lyd, spenstig design og klokkeradiofunksjon.

Pure-Fi Dream er tenkt å erstatte den triste klokkeradioen, og har blant annet innebygd lcd-skjerm, klokke, alarmfunksjon, radio og fjernkontroll. I tillegg er løsningen utstyrt med den populære (i alle fall i mitt tilfelle) slumreknappen.

Bare et par minutter til..

Ved siden av å fungere som klokkeradio, kan Pure-Fi Dream også brukes som en erstatter for den gamle boom boxen fra åttitallet. Pure-Fi Dream er nemlig utstyrt med et sett saftige høyttalere, samt StereoXL-teknologi, noe som ifølge Logitech skal gi mer enn nok lyd.

Anbefalt utsalgspris i Norge er 1 999 kroner, men vi har funnet priser ned mot 1 400 kroner i norske nettbutikker. Ifølge Logitechs norske pr-byrå ventes klokkeradioen inn i oktober.

Les mer hos Logitech.

LES OGSÅ: Med Ipod i lua

Foto/video