Kvalitetstavler fra Wacom

Kvalitetstavler fra Wacom

Med Wacoms nye tegnetavle Intuos4 er det vanskelig å skjønne hvordan selskapet skal overgå seg selv.

En skrive-/tegnetavle er for mange like nødvendig som tastatur og mus. Og sammen med den digitale fotoeksplosjonen blir det flere og flere. Etterarbeid av blinkskuddene gjøres sjelden enklere og mer nøyaktig. Kongen på haugen er Wacom, og PC World i New Zealand har nylig gitt deres nyeste Intuos4-tavle toppmerket PC World Platinum. Selv om de i utgangspunktet ikke skjønner hvorfor Wacom tror nye versjoner er nødvendige.

Det er en serie på fire tavler i Intous4-familien, opp til omtrent like stor som et A4-ark. Nytt er designet med hurtigvalgsknapper og funksjonshjul i tillegg til skrivepenn. Tavlen er designet for enkelt å kunne brukes av både høyre- og venstrehendte.

Skrivepennene er trådløse og det leveres flere spesialvarianter i tillegg til standardpennen. Testerne mener imidlertid at denne pennen er svært god, ergonomisk og behagelig i bruk, med svært høy presisjon.

PC World framholder høy kvalitet i design og utføring. De merker seg at det eneste svake punktet, usb-kabelen mellom tavle og pc, nå er en standard utskiftbar usb-kabel etter fastmontert kabel i eldre modeller. Programvaren som følger med er omfattende, og testerne merker seg at det tar tid å bli kjent med alle mulighetene.

Les mer: Wacom Intuos4 Graphics tablet