LaCie lanserer designhøyttalere

LaCie lanserer designhøyttalere

Har samarbeidet med Cabasse om å utvikle høyttalere med høy kvalitet og lav pris.

Selv om LaCie nok er mest kjent for harddisker og relatert utstyr her til lands, er det altså slik at de også utvikler og produserer en mengde andre produkter.

Nå har selskapet samarbeidet med den anerkjente industridesigneren Neil Poulton og den franske høyttalerproduseten Cabasse. Målet var å lage rimelige høyttalere med høy kvalitet på både lyd og design. Resultatet ble LaCie Sound2. LaCie har også tidligere arbeidet med Poulton, som blant annet har designet både høyttalere og harddisker for selskapet.

Det er mulig å koble de to små høyttalerne til både Mac, pc og andre lydkilder med 3,5 mm jack-tilkobling. Ved bruk sammen med pc eller Mac kan det imidlertid være vel så enkelt å koble til via usb-kabelen for å få lyd. Høyttalerne støtter nemlig Plug & Play mot både Mac OS og Windows, slik at du ikke trenger å gå veien om lydkortet i maskinen. Både lydsignal og strømtilkobling går dermed via usb.

- Det er svært spennende å samarbeide med Cabasse, som har rykte for å produsere Hifi-utstyr i beste klasse, sier Ronnie Johansson, nordisk sjef i LaCie i en pressemelding.

LaCie Sound2 har maksimal effekt på 30 watt og et register som spenner fra 80 Hz til 20 KHz. I tillegg til å kunne hente strøm fra usb-kontaken i pc-en eller Mac-en, følger det også med en egen strømforsyning, som skal gi både klarere lyd og mer trykk.

De nye høyttalerne vil være i salg i løpet av kort tid. Prisen ser ut til å ende på rundt 700 kroner.

Du kan lese mer om LaCie Sound2-høyttalerne her.

Les om:

Foto/video